Categorieën
Chanel Indi Lucy

De grote wei

De jaarwisseling is achter de rug, het vuurwerk is op. Gaëlle, Kushinda en Lucy zijn nu bijna twee weken bij ons en al aardig gewend aan hun nieuwe thuis. Tijd voor de volgende stap… de grote wei!

Kijk en geniet mee:

Het was een groot succes! Ze hebben de hele dag lekker heen en weer gelopen, af en toe een rondje gerend, gegraasd, nieuwsgierig gekeken naar voorbijgangers. Af en toe kwamen ze even terug naar de kleine wei. Even in de stal kijken, een hapje hooi meepikken. En dan weer de grote wei in.

Aan het einde van de middag, zo tegen etenstijd, kwamen ze vanzelf naar de stal voor het avondeten. Ik heb de etensbakken neergezet en het hek gesloten. Kushinda ging even kijken bij het hek en leek wat verontwaardigd. Ik heb uitgelegd dat het hek morgenochtend na het ontbijt weer open gaat 🙂

Advertentie

8 reacties op “De grote wei”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s