Categorieën
Chanel Indi Lucy

Visite

De dames waren vandaag druk met visite. Verschillende mensen kwamen kijken bij de wei, Shelby ging op avontuur en er kwamen twee pony’s langs. En tussendoor moet er dan ook nog gegeten worden 😉 Kijk maar:

Het gaat dus super goed met de dames in de grote wei. Alsof ze nooit anders gedaan hebben… Ik was met de kruiwagen op pad om nog wat oud blad en schapenkeutels uit de wei te halen en kwam ook nog wat distels tegen.

Help, mollen!

De mollen richten momenteel echt een ravage aan op het hele terrein. Vooral aan de kant van het water verschijnen elke dag nieuwe hopen. Ik ben in de weer met klemmen maar tot zo ver weinig geluk. Nou ja, de mollen hebben wel geluk. Of ze zijn heel slim in het ontwijken van klemmen 😉 We houden ons aanbevolen voor molvriendelijker methoden om van dit maanlandschap af te komen! Wie heeft dé tip?!

Elfenbankjes

Mijn moeder kwam langs om de elfenbankjes op het oude hout te fotograferen.

Foto: Alie de Boer

Ze maakte ook deze leuke foto van Joost en mij:

Foto: Alie de Boer

Op zo’n koude bijna windstille dag is het heerlijk om een vuurtje te stoken in de tuin. En dan eind van de middag even een biertje/wijntje te drinken bij het vuur 🙂 Tot morgen!

Advertentie

4 reacties op “Visite”

Oh wat heerlijk zo met een vuurtje erbij, maar eh, controleren ze dat niet bij jullie? Hier vliegen ze rond met vliegtuigjes en drones om te kijken wie er rotzooi aan het verbranden is. Ook al is die rotzooi tuin en schoon sloophout…..

Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s