Categorieën
Chanel Indi Lucy

Zondag

Gisteren was het (weer) zondag. Heerlijk waren die twee weken vakantie. Veel ‘zondagen’ 😉 Maar dit was dan toch echt de laatste. Nu begint het gewone leven weer. We gaan op zoek naar een nieuw ritme – de verzorging van onze drie alpaca’s als onderdeel van het normale leven.

De wekker zet ik een half uurtje eerder zodat ik op tijd kan beginnen met (thuis)werken. Als het licht is ga ik de dames voeren en de mest opruimen. Voorlopig werk ik nog veel thuis, dat is op zich niet heel leuk maar de flexibiliteit is nu wel handig met de uitbreiding van de veestapel. En dat nieuwe ritme, dat vinden we wel. Gelukkig worden de dagen steeds langer – we gaan de goede kant weer op.

Zondag waren een paar leuke momenten die helaas niet vastgelegd zijn op film. ’s Ochtends had ik de voerbakken op de hooikast weggezet en ik hield er eentje vast. Kushinda kwam – heel behoedzaam – naar me toe en nam een paar happen bietenpulp uit de bak. Dat is voor het eerst dat zij zo dichtbij kwam! En ’s avonds, in het donker, hadden de dames zin om te rennen en deden ze een paar rondjes rond de stal. Natuurlijk stopten ze meteen toen ik dichterbij kwam om hen te filmen…

Gelukkig ik heb nog wel een paar leuke stukjes film:

Tot de volgende keer!

Advertentie

2 reacties op “Zondag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s