Categorieën
Chanel Indi Lucy

Update

De eerste werkweek is alweer over de helft en we hebben een paar goede dagen gehad. Maandag was even wennen, maar op zich ging het prima. Op tijd beginnen met werk, toen het licht was even de dieren verzorgd en daarna weer verder werken. De afwisseling is leuk!

De afgelopen dagen probeer ik de dames te laten wennen om dicht bij me te zijn. Dat doe ik door de etensbakken weg te zetten en er eentje op te houden. Na wat aarzeling at Kushinda als eerste uit de bak. Gaëlle durfde het uiteindelijk ook. Lucy kijkt van een afstandje toe. Maar kleine Lucy durft dan wel weer dicht langs me te lopen als ze aan het eten zijn en haar heb ik al een paar keer licht kunnen aaien. Zo leuk!

Wat ook leuk was… Maandagavond rond achten kreeg ik berichtjes van verschillende mensen dat onze alpaca’s op TV waren. Huh?! En ja hoor, een foto van Piet Grim hier van het dorp, bij het weerbericht van RTL4 🙂

Hier een filmpje van maandag:

Dinsdag heb ik Piet even gesproken en hij stuurde de foto’s toe. Wat super leuk was het om onze eigen beestjes op TV te zien 🙂

Gisteren heeft Joost een stukje gefilmd tijdens het voeren en eten. Dat was even wennen voor de dames. En vanavond hadden de dames niet echt zin om naar de stal te komen voor het eten. Maar gelukkig lieten ze zich vrij gemakkelijk naar de kleine wei begeleiden. Shelby kwam nog even op visite in de wei, en in de stal tijdens het eten. Kushinda ging het wel even regelen in de wei… En Gaëlle ging hem in de stal eens van dichtbij bekijken 🙂

Dit filmpje is van gisteren en vandaag:

Vanmiddag testten Carla van Alpaca Zeeland en ik de videoverbinding voor een mogelijk nieuw project: ‘Alpaca-vergadert-mee’.
In Amerika schijnt dit een grote hit te zijn. Wie weet kan Alpaca Zeeland hier ook iets leuks mee doen!

Het lijkt mij in elk geval super leuk om eens zo’n lieve fluffy kop te zien tussen alle gezichten van collega’s tijdens een team meeting 🙂 En zo blijven de alpaca’s ook een beetje bezig. Voor hen is de lockdown ook niet leuk… zonder alle bezoekers vervelen ze zich een beetje…

Tot de volgende keer!

2 reacties op “Update”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s