Categorieën
Chanel Indi Lucy

Prik

Hadden we donderdag nog een hele rustige dag, dat was gisteren even anders. Carla en Ron van Alpaca Zeeland kwamen op bezoek. Dat was echt heel leuk – er valt nog zo veel te leren over de verzorging en het houden van alpaca’s! Ik ben zo blij dat ze ons met raad en daad helpen.

De dames waren wel wat gestresst want we moesten Lucy vastpakken om een prikje te geven. Ze is nog niet echt gewend om vastgepakt te worden maar gelukkig lukte het wel. Ik heb haar zelf ook nog even vastgehouden en rustig toegesproken. Ze was eerst heel gespannen maar op het moment dat ik diep ademhaalde deed zij dat ook en toen ontspande ze. Het was echt super cool om haar vacht te voelen en zo dicht bij haar te zijn. Een geluksmomentje!

We zijn op de goede weg om een band op te bouwen. Lucy heeft al een paar keer een worteltje uit mijn hand gegeten. Ze lusten nu alle drie wortels dus dan kunnen we dat ook verder opbouwen totdat ze alle drie uit mijn hand eten. Gaëlle en Kushinda eten elke dag uit de bak met brokjes die ik ze voorhoud. Vanmorgen heb ik voor het eerst geoefend met volgen. Ik deed steeds een stapje achteruit met de bak en ze kwamen achter me aan. Goed zo, weer een stapje verder 🙂

Hier nog een filmpje van de afgelopen dagen:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s