Categorieën
Chanel Indi Lucy

Stro en namen

Vandaag was een leuke dag. Natuurlijk, er moest (thuis) gewerkt worden… maar omdat ik al heel vroeg begonnen was had ik overdag wat tijd. Voor een wandelingetje in de wei, een beetje wortels voeren en filmen. De dames lusten nu alle drie wortels. Lucy at vanmorgen wel vier stukjes uit mijn hand! En ik had heel omzichtig stukjes wortel gesneden en die op de strobalen in de wei gelegd. En ja hoor, ze waren over hun schroom heen. Ze gingen de strobalen van dichtbij bekijken, besnuffelen en er lekker tegenaan schuren.

Nu we onze alpaca’s wat beter kennen hebben we ook besloten om nieuwe namen te geven aan Gaëlle en Kushinda. Lucy had al een roepnaam omdat we Líushiad niet echt goed uit konden spreken, maar nu hebben we ook voor de andere twee passende namen gevonden die we leuk vinden: Chanel (dank je wel voor de inspiratie, Carla) en Indi.

Chanel, Indi en Lucy

Wij vinden het leuke namen die goed passen en ze zijn wat makkelijker uit te spreken – en te onthouden voor sommigen 😉

Hier nog een kort filmpje van vandaag. Een van de strobalen ligt inmiddels in de stal – dan hebben ze daar ook iets om lekker tegenaan te schuren:

Tot de volgende keer 🙂

Advertentie

2 reacties op “Stro en namen”

Blij dat je het ook leuk vindt, mam! Tja, daar moeten we nog even iets op verzinnen… Wij moeten er ook even aan wennen dus ik zal de nieuwe namen wel veel gebruiken de komende tijd, ook in de verhaaltjes en filmpjes 😀

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s