Categorieën
Chanel Indi Lucy

Papegaai

Hoera, de zon scheen vandaag! De dames waren een stuk beter gehumeurd dan gisteren – en ik ook.

Het zonnetje was heerlijk, het leek wel lente! Ik zag zelfs een vlinder bij het kippenhok. Niet te geloven dat we komend weekend volop winterweer krijgen. En hoe lekker het zonnetje ook was vandaag, ik kijk ook echt uit naar een pak sneeuw 🙂 Die nattigheid na afloop nemen we dan maar voor lief.

Je maakt wat mee op zo’n dorp… vanmiddag was er een papegaai op bezoek bij het hek van de wei 🙂 Ik ging mest scheppen en zag iemand staan bij het hek met iets groens. Super leuk, het was een edelpapegaai met de naam… Indy! Dat is blijkbaar een hele populaire naam want er was ook nog een mevrouw met een hondje met dezelfde naam 🙂 Onze Indi kwam wel even wat dichterbij om te kijken wat er te doen was bij het hek, nieuwsgierig als ze is. Chanel bekeek het allemaal van een afstandje en Lucy bleef achter Indi staan maar was ook wel benieuwd naar al die mensen.

Papegaai Indy lust trouwens ook wortel. En kan allerlei woordjes zeggen. Super – zijn vrouwtje neemt hem mee uit wandelen in een aangepaste wandelwagen. Hij vliegt niet weg maar sprong wel van het hek af op de grond in de wei. Braaf stapte hij op mijn hand zodat ik hem terug kon geven aan zijn vrouwtje. Echt zo grappig!

Saai is het hier echt nooit trouwens… Terwijl ik bij het hek stond, vermaakte Cooper zich aan de slootkant… Ik denk dat hij een rattenhol gevonden had ofzo. Hij zag er in elk geval niet heel fris meer uit. Jaloers op de aandacht die de dames gisteren kregen met hun verzopen koppies?!

En dat beteuterde koppie? Tja, als hij ergens de pest aan heeft dan is het wel om gewassen en afgedroogd te worden. Hij zag de bui al hangen denk ik haha!

Nou ja, je ziet dat ik me best vermaak – tussen het thuiswerken door is er altijd wel iets te beleven hier 🙂

2 reacties op “Papegaai”

Een heel leuke beestenboel dus. Wat grappig met de edelpapegaai. Nog leuker als ze “Indi” leert zeggen. Dus veel op bezoek komen bij jouw dames en dan veel oefenen samen!

Geliked door 1 persoon

De papegaai is een hij – en hij zegt al Indy want zo heet ie zelf 🙂 Het was echt zo grappig! Ze waren echt nieuwsgierig naar elkaar, alpaca Indi en papegaai Indy. Ik vind het zulke gave vogels.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s