Categorieën
Chanel Giò Indi Lucy

Foto’s!

Soms heb je geluk en heb je iemand in je omgeving die ergens echt heel goed in is. Dat heb ik met m’n zus, Margriet. Die kan steengoed fotograferen… Ze maakte al eerder foto’s van de alpaca’s bij verschillende gelegenheden (kijk hier en hier bijvoorbeeld). Ik kan zelf ook best fotograferen hoor, maar daar kan ik niet aan tippen 🙂

Gelukkig is Margriet ook gek op de alpaca’s en heeft ze onze schatjes graag voor haar lens. Afgelopen maandag kwam ze weer eens langs met haar camera! Dit zijn een paar van haar prachtige foto’s:

En met deze ben ik heel erg blij… lieve Chanel die me zo veel energie en rust in mijn hoofd geeft:

We hadden dubbel geluk, want dit keer nam Margriet een collega en medefotograaf mee, José van Halm. En die kan er ook wat van 🙂 Kijk maar eens naar deze prachtige foto’s:

En deze heerlijke bonus-foto van onze Jack Russells Cooper en Cayenne. Dat oortje van Cayenne, zo schattig 🙂

Dank je wel Margriet en José, voor deze prachtige serie foto’s van onze dames en jeweetwel-heer. Ze zijn op dit moment best fotogeniek omdat hun wintervacht zo mooi vol en lang is. En die foto’s van jullie brengen ze op z’n mooist in beeld. Prachtig winterlicht, de blauwe lucht erachter, de foto’s zo scherp dat je elk haartje kunt zien. De gezichtsuitdrukkingen zo mooi vastgelegd. De dromerige blik die Indi regelmatig heeft – zou ze het veulen in haar buik voelen trappelen als ze zo kijkt? Chanel die eerst wat chagrijnig kijkt omdat Lucy of Giò loopt te klieren. Maar later gaat ze liggen en doet ze haar ding. Lucy die zichtbaar geniet van de zon op haar snoet. En Giò, die kleine boef, met zijn lieve glimlach.

We zijn heeeeeel blij met deze prachtige serie!

Advertentie

5 reacties op “Foto’s!”

wat zijn het toch prachtige dieren. echt om te knuffelen.En de kudde wordt steeds groter. Dank je wel voor die hele mooie foto’s. mijn hart gaat open als ik dit zie. heerlijk. veel succes met jullie dierenfamilie.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s