Alpaca's van de

Calishoek

Simple Instagram Icon
Simple Facebook Icon
email icon

• Bezoek ONS

HOME

Blog

Contact

Duizend uur in de natuur

27 maart 2024

Lieke, Lynn en de alpaca's

Het mooie van bezoekers in de wei is dat het nooit hetzelfde is.

De alpaca's zijn dan wel dezelfde, maar ze reageren soms heel anders. Naar sommige mensen gaan ze zelf toe, andere mensen daar lopen ze bijvoorbeeld met een boogje omheen.

De mensen zijn steeds verschillend maar reageren vaak hetzelfde. De aaaahhhh's en oooooh's zijn meestal niet te tellen ;-)


Alpaca's lijken erg aaibaar, maar zijn dat niet allemaal/altijd. Soms schrikken ze van kinderen als die gillen en rennen. Maar meestal vinden ze kinderen echt wel leuk - zoals vorige week tijdens het bezoek van de Don Bosco kinderen. En deze week was dat weer zo, toen Lieke en Lynn op bezoek kwamen.


Deze twee jongedames zijn samen met hun mama's dit jaar duizend uur in de natuur. Op instagram houden ze een soort 'dagboek’ bij waarin je hun uitstapjes kunt volgen. Echt heel leuk, veel Zeeuwse activiteiten of prachtige plekjes waar je heerlijk buiten kunt zijn.


De meisjes genoten van de alpaca's en andersom. En van de brokjes en worteltjes natuurlijk!

Inspiratie

Wij zijn echte buitenmensen hier op de Calishoek. Dagelijks zijn we buiten bezig, in de wei met de dieren, in de moestuin of siertuin. Of in de kas, ook een beetje buiten.


Heerlijk, buiten. Lekker met je handen in de grond of in het hooi. Poep harken, onkruid trekken, op je knieën tussen het groen. Alles mag vies worden, dat geeft niks. Duizend uur in de natuur, dat is voor ons eigenlijk vanzelfsprekend en we weten hoe goed dat voelt. Buiten zijn is goed voor mensen!Het bezoek van deze twee jongedames met hun moeders was dus heel leuk voor ons allemaal.


En hopelijk zijn zij een inspiratiebron voor veel andere mensen.


Neem zelf ook even een kijkje:

duizend.uur.in.de.natuur @ Instagram

Nature is not a place to visit. It is home.

-- Gary Snyder

Doe jij ook mee? Klik en print 'm uit


Elk vakje is een uur - kleur de uren in die je buiten bent. Eind van het jaar kun je dan je kleurplaat delen #1000uurindenatuur

Reageren op dit verhaal?

Je kunt een reactie plaatsen door op het het Instagram of Facebook logo in het bericht hieronder te klikken!

Volg ons op Instagram en/of Facebook. Daar zie je regelmatig nieuwe foto’s en video’s van onze alpaca's.

Simple Instagram Icon
Simple Facebook Icon

Op bezoek bij de Calishoek?

Lijkt je dat leuk, op bezoek bij de alpaca’s van de Calishoek? Koffie drinken in de wei bij de alpaca's. Ze een worteltje voeren, met ze op de foto? Smullen van een een Zeeuwse boerenlunch of picknick? Of misschien een workshop Alles over wol, of leren spinnen?

Dat kan!

meer informatie

Gerelateerde links