Alpaca Association Benelux

Dit is de internationale vereniging waarbij wij aangesloten zijn. Onze alpaca’s staan hier geregistreerd. De website bevat een schat aan informatie voor ons als beginnende alpaca houders. Over de afstamming maar ook het houden van dieren. Ook organiseren ze shows en workshops en andere evenementen.

Website AAB

Alpaca Zeeland

Alpacaboerderij Alpaca Zeeland is dé alpaca hotspot in Zeeland! De boerderij in Nieuwdorp is de ideale plek voor een onvergetelijke kennismaking met de wollige dieren. Ron en Carla helpen ons met praktische hulp en delen hun kennis en ervaring. Zulke mensen zijn echt goud waard!

Website Alpaca Zeeland

Alpaca’s of the Lowlands

Marieke en Leo van Merwijk zijn de fokkers van onze Gaëlle, Kushinda en Lucy. Ze hebben een dierenartsenpraktijk én fokken prachtige alpaca’s. Ze doen dat met veel kennis en ervaring en liefde voor de dieren. Ze zijn erg betrokken en helpen ons wanneer we hulp nodig hebben.

Website van Alpaca’s of the Lowlands

Marie maakt

Mijn website voor creatieve projecten, al dan niet met alpaca wol. Al mijn hobby’s komen hier samen. Een paar voorbeelden: handwerken, spinnen, naaien, kleding ontwerpen, werken met mozaïek.

Website Marie maakt

Margriet de Boer Fotografie

Mijn zus Margriet is een gepassioneerd en talentvolle fotograaf. Ze maakt schitterende foto’s met oog voor detail. Neem eens een kijkje op haar website met prachtige foto’s, het is echt de moeite waard!

Website Margriet de Boer Fotografie

Switch Creative

Wilfred Wilfred Gonçalves is de vriend van mijn zus en freelance grafisch vormgever met heel veel ervaring in de reclame. Hij maakte het Calishoek.nl logo voor ons. Kijk eens rond op zijn website:

Switch Creative

Advertentie