Ontmoet de alpaca's van de

Calishoek

Print

In juli opent de Calishoek de hekken voor bezoekers. We vertellen je van alles over alpaca's in het algemeen en die van de Calishoek in het bijzonder. Lekker in de wei tussen de alpaca's. Ze aaien - als ze dat willen. Je laten besnuffelen en een kroel krijgen. Onze alpaca's houden van snacken, dus je mag ze worteltjes en brokjes geven. Natuurlijk kun je de alpaca's op de foto zetten en vooral Giò is gek op selfies!


We zorgen ook voor lekkers om te eten en drinken. Koffie of thee met Zeeuwse zoetigheid erbij of geniet van een heerlijke picknick of Zeeuwse boerenlunch in de wei.

Print

Je kunt ook meedoen aan activiteiten zoals 'Alles over wol' - een workshop waarin je leert over alpaca's, hun wol en de verwerking daarvan. Leer wol kaarden, zie hoe het gesponnen wordt en bekijk wat er allemaal kan met alpaca wol.


Tijdens de workshop Spinnen ga je zelf aan de slag om de beginselen van het spinnen onder de knie te krijgen. Op een gewoon wiel en een e-spinner.


Ook komt er een alpaca fotoshoot voor fotografen!Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor groepen te bespreken.

Print

Bezoek is alleen mogelijk op afspraak. De beschikbare dagen en tijden verschijnen binnenkort in een online agenda.


Een bezoek aan de alpaca's duurt ongeveer een uur. Wil je lunchen of picknicken, houd dan rekening met anderhalf uur. De Alles over wol workshop en de fotoshoot voor fotografen duren ongeveer 2 uur. De spin workshop ongeveer 3 uur.


Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan weet je als eerste wanneer we open gaan!

Aanmelden nieuwsbrief

Ontspannen

Ontmoeten

Genieten

HOME

Simple Instagram Icon
Simple Facebook Icon
email icon